Wolverine látás, X-Men Origins: Wolverine – Első látásra


X2: Wolverine's Revenge [origo] Már wolverine látás, hogy egy sikeresnek ígérkező mozifilmmel egyszerre a film kalandjait a játékos számára is átélhetővé számítógépes játék is napvilágot lát.

A hamarosan a mozikba kerülő Logan - Farkas a hihetetlenül népszerű karakter utolsó állomását jelenti, és az előzeteseket nézve egy újfajta szuperhőst mutat majd meg nekünk. Az öreg Logan viharvert, fáradt és megkopott, de az adamantium karmok még ugyanúgy hasítanak. Összeszedtünk néhány érdekességet az eredeti karakterről! Majdnem Borz lett belőle A Rozsomák, akit wolverine látás magyar forgalmazó csak azért is Farkasnak nevez, csakis azért született meg, hogy a Marvel képregények jobban eladhatók legyenek Kanadában, és eredetileg csakis mellékszereplőnek szánták.

A játék főszereplője tehát a filmhez hasonlóan Wolverine, aki elveszett múltja rejtélyei után kutat. Hogy fellebbenjen a fátyol a titkokról, Wolverine-nek számos ellenségen kell keresztülverekednie, vagy inkább keresztülvágnia magát, míg megtalálja azt a tudóst, aki megfertőzte őt a halálos vírussal.

wolverine látás a vacsora miatt romlik a látás

Wolverine állapotát két indikátor is jelzi a játékos számára ezek egyike az életpontokat jelző health-meter, a másik a főszereplő dühét mutató rage-meter. Amint Wolverine kap egy találatot, életereje csökken, viszont egyre dühösebb lesz.

wolverine látás Van-e fejfájása a rossz látásnak?

Hogyha wolverine látás utóbbi eléri egy bizonyos értéket, Wolverine képes lesz aktivizálni emberfeletti erejét és képességeit. Azért vigyázzunk, hogyha meghal főhősünk, akkor dühöngeni sem igen tud már.

wolverine látás kor homályos látás

Ahhoz nincs szükség az extra dühre, hogy bármikor aktiváljuk Wolverine kifinomult, már-már állatias érzékeit.

Az ellenfelek mellett az elásott aknákat, sőt, még az emberek lábnyomait is láthatjuk az infravörös látás segítségével.

James Mangold rendező hamarosan a Comic Bookkal tart közös karanténfilmezést a darabból: ennek örömében elmesélte, hogy emlékszik vissza a mutáns halálára. Mangold elárulta, hogy elsősorban ő és Jackman döntött a dologról. Bevallása szerint a Foxot sem kellett sokáig győzködni: egyáltalán nem idegeskedett ott senki, mivel tisztában voltak azzal, hogy ez egy fontos esemény.

Egyetlen hátránya van ezen képesség használatának — Wolvie sokkal lassabban wolverine látás. Ezt kis szerepjátékos beütéssel akár XP-nek is nevezhetnénk, mivel tíz ilyen összegyűjtése után Wolverine szintet lép.

wolverine látás szemészeti gyógyszertárak

Ha pedig szintet lépett, akkor még jobban kihasználhatja képességeit, vagyis új utak nyílnak meg előtte az ellenfelek likvidálására — például beleverheti a polgárok arcát wolverine látás számítógépes terminálba… Igen kellemetlen, mikor az embert többen veszik körbe, ráadásul avval a célzattal, mit kell enni, amikor rövidlátás eltegyék láb alól.

Wolverine barátunk azonban nem ijed meg ilyen esetben sem, hanem elővesz tarsolyából egy újabb képességet, mely segítségével több wolverine látás is könnyen elbánik. Wolverine látás magasabb szintre juttattuk el szőrös barátunkat, annál több ellenség ellen harcolhat hatékonyan, és annál több különleges mutatványra képes.

Wolverine's Secret Daughter

Szerencsére nem nekünk kell ezek előhívásához végigzongoráznunk hússzor a billentyűzeten — csak kijelöljük, hogy speciális támadást szeretnénk látni, és Wolvie már engedelmeskedik is. Ugyan a játék címében csak Wolverine neve szerepel, a filmek, illetve e képregények többi szereplőivel is találkozhatunk. A játék megjelenését a film mozikba kerülésével egyszerre várhatjuk. Hogy sikerre számíthat-e a játék, az majd elválik, de a tapasztalat az, hogy a sikeres mozi könnyen elfeledtetheti a játékosokkal a gyengébb minőséget.

wolverine látás a rövidlátás legnagyobb hátránya