Szemészeti vizsgálatok


szemészeti vizsgálatok

Csúcstechnológiás szemvizsgáló műszer A szemészeti ultrahangvizsgálatok jelentőségét az adja, hogy borús törőközegek esetén is lehetőséget biztosít a szemgolyó belső részeinek megítélésére. Az ultrahang vizsgálatot leggyakrabban üvegtesti vérzések esetén alkalmazzuk a látóhártya helyzetének tisztázására, emellett számos további más kórképben, állapotban lehet jelentősége: szaruhártya homályok, szürkehályog.

szemészeti vizsgálatok

A szemgolyó daganatainak vizsgálata, endokrin orbitopátia Basedow— kór esetén. Szemfenék megbetegedések kialakulása és vizsgálata Családi halmozódás megfigyelhető a betegeknél, mely genetikai eredetre utal, életmódbeli jellegzetességek szemészeti vizsgálatok dohányzás, állandó napfényben való munka, vitaminszegény étrend - is hozzájárulhatnak a betegség kialakulásához. Megfigyelhető cukorbetegeknél a betegség  gyorsabb a kialakulása, de feltételezik, hogy a magas  vérkoleszterin szint is szemészeti vizsgálatok játszik a létrejöttében.

szemészeti vizsgálatok

A diagnózis felállításához különböző szemészeti vizsgálatok vizsgálatokat végeznek, mint FLAG vagy fluoreszcens angiográfia, amikor vénás injekcióval festékanyagot juttatnak a szervezetbe.

A műszerezettségről ne is beszéljünk, funduskamerával vizsgálnak - ez az alap szemészeti vizsgálatok Szabó Nyina, Budapest Nem véletlenül legnépszerűbb a doktornő, magas tudással, lelkiismeretes hozzáállással, szuper gépekkel gyors és szakszerű munkát végzi.

Csak ajánlani tudom B.

szemészeti vizsgálatok