Szemészeti iridológia, Diagnózis az íriszdiagnosztikáról


Az ezzel a módszerrel végzett vizsgálatot csak akkor végezzük, ha valamilyen oknál fogva a beteg nem tud feküdni a szemével nyitva az eljárás során, vagy az írisz sérült.

szemészeti iridológia

Mi még fontos tudni Mivel egy ilyen vizsgálat csaknem minden emberi szervre és rendszerre, és nem csak egy meghatározott csoportra szemészeti iridológia, csak egy minősített, magasan képzett szakember végezheti el. Nemcsak szemészeti iridológia iridodiagnózisok eredményeit kell figyelembe venni, hanem a patológia klinikai megnyilvánulásait, a beteg panaszait, történetét.

Annak ellenére, hogy a módszer elég pontosnak tekinthető, csak annak eredményei nem elegendőek a végső diagnózis elkészítéséhez és a kezelés meghatározásához. Az orvos továbbra is más szűk szakemberektől további vizsgálatokat küld a betegnek, és írja le a szükséges vizsgálatok irányát. Az iridodiagnosztika minden nyilvánvaló előnyével elég olyan orvos van, aki karlatanizmusnak és csalásnak tartja.

Miért jelennek meg szemészeti iridológia életkori foltok a szemek alatt? Pikkelysömör A cikk megvitatja, miért jelennek meg a pigment foltok a szem alatt, milyen megelőző intézkedéseket kell hozni, hogy ne jelenjenek meg. Javasoljuk a kellemetlen hiba maszkolásának és megszüntetésének módjait. Pigmentáció a szem alatt Gyakran 30 év után nemcsak az első finom ráncok jelennek meg, hanem a különböző bőrhibák is.

Sok szakértő nem tartja komoly részét a modern diagnosztikai gyógyszernek. Ez azzal magyarázható, hogy több évtizeddel ezelőtt, amikor nem szokványos kezelési módokat vezettek be, sok csalóművész jelent meg, akik úgy tettek, mintha minősített orvosok lennének, és innovatív eszközökkel és módszerekkel kezelik őket.

Iridológia - az írisz diagnózisa.

A gullible és kétségbeesett betegek nagy összegeket adtak a csalóknak, de végül becsapottak maradtak. Az iridológia azonban valójában öt ezer évvel ezelőtt ismert.

Nyugaton ez a diagnosztikai módszer számos kutatóközpontban használható.

  1. Az íriszdiagnosztika vagy más néven iridológia nem mai tudomány, hiszen a gyökerei több ezer évre nyúlnak vissza.
  2. Szemüveg A szem íriszén lévő foltok élénk példa a csodálatos funkcionális kapcsolatra a testrészek között, amelyek első pillantásra nem kapcsolódnak egymáshoz.
  3. Írisz (anatómia) - Iris (anatomy) - rovento.hu
  4. Látomás 95 mit jelent
  5. Hipertóniás krízis és látás
  6. Kora foltok az íriszben Migrén A látás pótolhatatlan lehetőség a külvilággal való kommunikációra.
  7. Hogyan kell kezelni az életkorral összefüggő hyperopia
  8. Az ezzel a módszerrel végzett vizsgálatot csak akkor végezzük, ha valamilyen oknál fogva a beteg nem tud feküdni a szemével nyitva az eljárás során, vagy az írisz sérült.

Védelemben is megjegyezhető, hogy más diagnosztikai tesztek, mint szemészeti iridológia iridológia a fluorográfia vagy az ultrahang, nem jelentenek kevesebb hibát és sokkal több kárt az emberi egészségre, mint az iridodiagnosztika.

Mit kell választani, hinni vagy nem, mindenki szemészeti iridológia dönt.

A betegség kialakulásának tendenciája korán látható

Minden, amit tudni kell az iridológiáról Az egyes személyek írisze egyedülálló, és annyira, hogy rajta keresztül felfedezheti a test állapotát. Peckeni Ignace úgy vélte - a betegségek kapcsolatának tudományának alapítója az iris-iridológia szerkezetével. Szerinte minden szervnek van helye az íriszen, egyfajta vetületi zónán, ahol az agy a belső problémákkal kapcsolatos információkat küld. Három iridológiai módszer létezik: iridoszkópia - az írisz vizuális vizsgálata, iridofotográfia - az írisz fényképezése és a számítógép iridodiagnosztika - az írisz elemzése számítógépes programok segítségével.

Iridológiai jelek Az írisz vizsgálata az írisz általános vizsgálatával kezdődik.

Előzmények[ szerkesztés ] A szem vizsgálata régóta az egészségi állapot megállapításának része. Philippus Meyeus Philip Meyen von Coburg ben adta ki az íriszdiagnosztika elveinek például a homolateralitásnak első leírását Chiromatica Medica címmel, amelynek újabb kiadásai ben és ben készültek.

A szakértők figyelmet fordítanak a pigmentrétegek színére, szemészeti iridológia, sűrűségére és egyenlőségére. A felfedezett helyi változásokat idridológiai jeleknek hívják. Ha az írisz könnyebb, a kékszemű és a barna szemű embereknél fehérvé válik, akkor egy vagy másik szerv szemészeti iridológia.

A keresztirányú vonalak formájában elhelyezkedő jelek a közeli fekvő pigment jelekkel kombinálva rosszindulatú daganatokat, cisztákat jeleznek.

Vedmochka.net

A fekete írisz jelek pontok, rések, stroke formájában jelzik a szövetekben és szervekben a pusztító folyamatokat. Mérgező-dystrofikus tünetek dystrophia perem, toxikus sugárzás stb. Formájában jelöli a salakozó szervezetet.

Az írisz színének változása különböző pigmentekkel fiziológiai jelnek tekinthető. Például a barna pigment a hasnyálmirigy funkció hiányát jelzi, sárga - a vesefunkció megsértése, arany - az A-vitamin szintézisének problémája.

Vetítési zónák iridológiában Az iridológusok az íriszet sok zónába és szektorba osztják.

Diagnózis az íriszdiagnosztikáról

Néhány emberi szervet vetítenek rájuk: a szív, az agy, a belek, a gyomor, a tüdő stb. És bár az iridodiagnosztikai rendszerek ma már több mint 30 variációval rendelkeznek, nagyon közel vannak egymáshoz.

szemészeti iridológia

A klasszikus rendszer a diagnózis szempontjából fontos parcellát tartalmaz. Vetítési zónák iridológiában Iridológiai számítógépes programok A speciális számítógépes programok segítenek a szakembernek az iridznaky elemzésében.

Iridológia - hamis pillantás az egészségre

Automatikusan feldolgozzák a felhasználó által megadott iridális jeleket ellenőrzési adatok és az írisz digitális képeés következtetést adnak. A következtetés alapján a kezelésre, táplálkozásra és megelőző intézkedésekre vonatkozó ajánlások készülnek.

Azt hitték, hogy reggel az istennő terjed az irizáló köpenyt az égen.

szemészeti iridológia

Ennek megfelelően a hajnal sokszínű. Ezért a virág írisz neve. A különböző emberek szemének színe is más, és ezt a melanin pigment mennyisége határozza meg. Az északi lakosok, ahol a napok nem gazdagok a napban, iris kék és szürke.