Szemészeti ellátás. Munkatársaink


szemészeti ellátás

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Fekvőbeteg-ellátás A 18 ágyas Szemészeti Osztály a sebészeti tömb épületének 6.

Az osztály Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye szemészeti fekvőbeteg ellátását biztosítja.

szemészeti ellátás

Az osztályhoz tartozó Szemészeti Műtő ugyancsak a 6. A műtő falán és az osztályos folyosón ezt tábla jelzi.

Korszerűsödött a szemészeti ellátás Lentiben • 2012

Széles műtéti palettánk az alábbi leggyakoribb beavatkozásokat tartalmazza: - Szürkehályog műtét műlencse-beültetéssel. A beavatkozást ultrahangos műtéti technikával, a legkorszerűbb berendezésekkel, a kor magas színvonalának megfelelően biztosítjuk betegeinknek akár egynapos ellátás keretében is.

Szombathely - Fekvőbeteg ellátás - Szemészeti Osztály A Szemészeti Osztály folyamatosan működik a kórház megalakulása óta.

Betegeink igényétől függően prémium műlencse beültetést is végzünk. Az ideghártya és szemészeti ellátás üvegtest megbetegedéseinek sebészeti ellátása.

szemészeti ellátás

A fekvőbeteg részleggel szoros együttműködésben 6 járóbeteg szakrendelő szemészeti ellátás, mely a Bocskai úti Rendelőintézet épületének a második és harmadik emeletén található. A rendeléseken orvosaink mellett 15 asszisztens dolgozik. A betegek előjegyzési rendszerben telefonon, vagy személyesen kérhetnek időpontot a vizsgálatra.

szemészeti ellátás

A szakmailag sürgős eseteket természetesen soron kívül ellátjuk. A színvonalas betegellátás fenntartása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk orvosaink és szakdolgozóink szemészeti ellátás tudásának fejlesztésére. Számos országos és nemzetközi szakmai rendezvényen veszünk részt előadóként és hallgatóként.

szemészeti ellátás