Szemlátás teszt


Twitter Pinterest Vajon neked mennyire jó a látásod?

szemlátás teszt

Felismered a számokat a színes pöttyökben, vagy van, ami már gondot okoz? Most kiderül, az alábbi tesztben ugyanis azt kell megmondanod, mit látsz a képeken! Mióta mindenkinek van mobiltelefonja, és a munkahelyeden is a monitort bámulod egész nap, nem csoda, ha mostanában úgy érzed, a látásod már nem az igazi.

Persze sokszor teljesen természetes, hogy az évek múlásával már nincs annyira sasszemed, mint tiniként, de van, hogy az elektromos eszközök rontanak a helyzeten.

szemlátás teszt

Ha a nap végére néha te is homályosan látsz, és szárazzá válik a szemedlehet, hogy túlságosan megerőltetted mostanában. Olvasd el ezt is!

szemlátás teszt

Mennyire vagy vizuális típus? Teszteld fotografikus memóriádat az alábbi játékos kvízzel!

Életmód Nem érdekel Elolvasom Az alábbi tesztben azt derítheted ki, vajon neked mennyire szuper a látásod, és képes vagy-e meglátni a rejtett számokat a képeken. A megoldásért kattints a szemlátás teszt Milyen rejtett számok vannak a pöttyökben?

Kattints a kép felfedéséhez!

szemlátás teszt

És ezeket a számokat látod? Jöhet egy kicsit nehezebb?

szemlátás teszt

És mit látsz ezen a képen? Látod a képen a szemlátás teszt És ezen a zöld képen? A piros fotón is el van rejtve egy három jegyű szám És végül egy kicsit könnyebb kép: Kattints a kép felfedéséhez!

szemlátás teszt

Teszt: Mennyire vagy feledékeny típus? Válaszolj 15 kérdésre, és kiderül, mennyire jó a memóriád!

Felvétel a kívánságlistára Telepítés Mikor volt utoljára szemvizsgálaton? Nem emlékszik? Nos, én sem! Ezzel a szemvizsgálattal letesztelheti a látását otthon egyszerűen és teljesen ingyenes! A vizsgálatok szemlátás teszt után eldöntheti, hogy szükséges-e önnek hivatalos szemvizsgálat egy szemorvossal optometrist, optikus.