Érzések látással


érzések látással

Viber A látás pszichoszomatikája! Az érzelmi problémák is kiválthatnak különböző szembetegségeket!

Szemfáradtság okai

Ha az orvosok nem tudnak pontos diagnózist felállítani azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatja a szembetegség kialakulását, érdemes a lelki tényezőket is figyelembe venni. Louise L.

érzések látással

Hay és Lise Bourbeau szerint az érzelmek hatással vannak a fizikai betegségek kialakulására. Az alábbiakban sorba vesszük néhány szembetegség lelki hátterét!

Egyéb betegségek kellemetlen tünete is lehet

Rövidlátás A külvilágtól való félelem és elzárkózás jele lehet. Nem mersz szembenézni a valósággal, inkább homokba dugod a fejed, nem mered vállalni a felelősséget.

érzések látással

Ha fiatal korban alakul ki a rövidlátás, azt jelenti, hogy a fiatal fél a felnőtté válástól, érzések látással href="http://rovento.hu/lts-kalibrlsa.php">látás kalibrálása akar a jövőbe tekinteni, inkább a jelenben él. Egy másik oka lehet a rövidlátásnak az is, ha nem beszélünk egy, a múltban történt tragikus eseményről.

Távollátás Leginkább azok a személyek küzdenek távollátással, akik nehezen tudnak megküzdeni az új helyzetekkel, félnek a változástól.

Ingerelt idegvégződések

A távollátó személyek nem kapják a helyüket ebben a világban, nehezen megy számukra a beilleszkedés. Félnek bármit is lépni, mivel egy múltban történt negatív dolog még mindig hatással van rájuk.

érzések látással

Szemtengelyferdülés Nem tudja elfogadni mások véleményét, úgy gondolja, hogy csak az ő véleménye helyes, nagyon makacs, de kitartó is egyben. Színtévesztés Öntudatlanul kizár bizonyos színeket az életéből, hajlamos arra, hogy az életnek csak az egyik oldalát lássa.

Eleve elrendeltetés, szerelem vagy csupán az érzékeink, ösztöneink, hormonjaink illúziója?

Azok, akik csak az alapszíneket látják, megtagadják a másodlagos jelentéseket. Kötőhártya-gyulladás Gyűlölet, harag, negatív érzések elfojtása vagy tagadása válthatja ki.

érzések látással

Zöld hályog Indulatok, negatív érzések elfojtása, ha nem sikerül érzések látással az életben, akkor érzések látással ezért más személyeket hibáztatni. Elrejti az érzéseit, így akár szorongás és depresszió is kialakulhat. Szürke hályog Azoknál alakul ki főleg idősebb személyeknélakik nem látják túl optimistán a jövőt.

Elfojtott, elnyomott érzések elengedése-érzelmi egyensúly.

Látásvesztés Túlságosan sok negatív dolog történt az életben, ezért érzések látással már nem szeretne semmit sem látni az illető személy. Utálni kezdi az egész életét, lelkileg is nagyon szenved.

Újdonságok Látásproblémák A látás sokunk számára a legfontosabb érzékünk, ezért megfelelően kell gondoskodnunk róla. Keresse fel szemorvosát megelőzésképpen is, mert egyes szembetegségeknél nem érezhetőek az elsődleges figyelmeztető tünetek. Fáradt szem Érzések látással szem gyakori terhelése és ezt követő fáradtsága ma a legnagyobb problémát jelenti.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz!