Rövidlátó szerelem, KERESD A PÁROD /A SZERELEM NEM VAK, CSAK NÉHA RÖVIDLÁTÓ


Milanovich Domi Néha pont a pozitív gondolkodás rövidlátó szerelem meg az életed A rövidlátók száma rohamosan nő a világban. A jelenség aggasztó méreteket öltött, de vajon mi lehet ennek az oka? A rövidlátás — orvosi nevén miópia — az esetek többségében a szemtengely megnövekedett hosszúsága, esetleg a szaruhártya vagy a szemlencse felszínének túlságos domborúsága miatt alakul ki.

A szemüveges hölgy F. Nem amaz ismert közmondás alapján, amely a jó hátaslóról azt állítja, hogy végtére vagy megsántul, vagy megvakul — a báróné sokkal finomabb hölgy volt, mint ismerte rövidlátó szerelem az ilyen kupeci közmondásokat —, hanem ama körülménynek a következtében, hogy már gyermekkora óta rövidlátó volt, olyan természetű rövidlátó, akit az idegorvosok valamely katasztrofális vakságtól rövidlátó szerelem, amely katasztrófa létrejöhet nagy szerelmi emóció rövidlátó szerelem, oktalan nászéjszaka vagy egy nagy szerelmi csalódás révén isilyenformán F.

Igen vastag szemüvege volt, amelyet arany lorgnette alakjában tartott szeme elé, mert nélküle egylépésnyire se látott.

látáskorrekció az

A városban a legkisebb utakat is kocsin tette meg. Természetesen senkiben sem bízott, mert tekintélyes üzleti vagyon felett rendelkezett; a pénznemeket leginkább tapintás útján ismerte meg, ugyanezért hozzátartozóinak mindig kellett gondoskodni arról, hogy tiszta, vadonatúj bankók, aranyak és ezüstök jussanak igen finom, de rendkívüli, szinte kígyóerejű kezébe.

Mint mindezekből tapasztalhatjuk, F.

levél táblázat a látáshoz

A keze — rövidlátó szerelem, hideg, száraz keze volt az, amely szerelem jöttével élni, élénkülni, éljenezni és remegni kezdett, míg arca csak a szokásos holthaloványságával környékezte nagy, vízszínű szemét, amelyek elől sohase hiányzott a lorgnette, igen vastag üveglapjával. Arca a megszokott, a svájci és egyéb jónevű nevelő- és gyógyintézetekben rövidlátó szerelem közömbösséget fejezett ki, míg keze úgy tapogatta szerelme nyakát, mintha a nyak erősségéből, izmaiból akarná megítélni a szerelem mennyiségét, rövidlátó szerelem a szeretőben rejtőzik.

fejfájás és látásromlás

Nem látszott rajta, hogy különösebb hatással volnának rá a választékos szavak, amelyeket a férfiak mondogatni szoktak, amikor a nyakukat tapogatják. Az ujjai — ezek a hosszúkás, vékony acélsodronyokhoz hasonló ujjak — csak méregették a nyak bőségét, ez jelentette nála a leghalálosabb szerelmet.

Még egy újabb őszinteségi roham következett ezután nemsokára.

Oktató film a látástréningről- 1 rész

Egy napon rövidlátó szerelem felhevült, hogy rövidlátó szerelem szemüvegét, az aranylornyettjét a földhöz rövidlátó szerelem, és rátaposott az üvegdarabokra: — Minek nekem látni ezután, mikor úgyis van végre valakim, aki helyettem lát, helyettem nézi ezt az elveszett világot, helyettem figyeli meg mindazt, ami ebből a rövidlátó szerelem még látnivaló? Így szólt a legnagyobb szerelem jeléül. Majd nyomban ezután nyakamra tette kezét, miután éppen délután volt, és a díványon pihentem, megtapogatott, hogy valóban én vagyok, megkereste a nyakon lévő ütőereket, a vénát és az artériát ujjai hosszú hegyével bár éppen negyvenhatos gallért viseltem ez idő tájtkitapasztalta mozgalmasságukat, aztán előbb lassan, majd mind fokozottabb szilárdsággal nyomni kezdte rövidlátó szerelem ereket.

szemégés; homályos látás

Mintha acél került volna a nyakamra.