Relaxációs látás, Relaxációs látás korrekció


6 egyszerű szemgyakorlat az egészségesebb szemekért

Kohari dokumentumok Relaxáció, koncentráció, meditáció Az alábbiakban néhány meditációs, látás és energia gyakorlatot írok le, melyek egyszerűen elsajátíthatóak, és gyakorlással magas szintre fejleszthetők.

Inkább kevesebb ideig, de napi többször gyakorolj.

relaxációs látás

Relaxációs látás a rendszeresség, és a tapasztalatok lejegyzése is hasznodra lehet a későbbiekben. Szinte minden kultúrában megtalálhatjuk a meditáció gyakorlatát. Az egyes népek természetesen a hitviláguknak megfelelően értelmezték azokat a tudatállapotokat amiket elértek.

Látás helyreállítása norbekov szerint a TV hangján

A sok különféle elnevezés mögött azonban egy azonos gondolat áll. Azok a tudatállapotok, melyek az alvástól és a közönséges relaxációs látás is különböznek, de egyaránt megtalálhatók bennük az álom és az ébrenlét egyes sajátosságai.

A megváltozott tudatállapotok felhasználása több ezer éve ismert az egyes kultúrákban.

relaxációs látás

Vallási és relaxációs látás tevékenységeik során a törzsi sámánok, boszorkányok és a különféle vallások papjai előszeretettel alkalmazták a meditációt és a relaxációs látás gyógyításhoz és a természet titokzatos erőinek eléréséhez, birtokba vételéhez. Az ősi egyiptomi kultúrában, több mint éve már alkalmazták a gyógyító hipnózis technikáját. Az ókori görögök orákulumszentélyeiben is különféle transzállapotok elérésével sikerült megtudniuk a jövendőt.

  1. Látás egy szemmel a műtét után
  2. Hogyan javítható a látás a relaxációs technikákon keresztül?
  3. Relaxációs látás korrekció
  4. Látás relaxációs programok

A buddhizmusban és a hinduizmusban a meditáció mindennapos gyakorlatnak számít, de az iszlámban, a kereszténységben és sok más vallásban is megtalálható mint tanítás. A természeti népek vallási és beavatási ritusaiban is gyakran idézik elő ezeket a megváltozott tudatállapotokat.

Sok indián törzsnél előfordult, hogy a fiatal harcos, mikor elérte a felnőttkor relaxációs látás - különféle rituális előkészületek után - meditációs állapotba hozta magát azzal a céllal, hogy a látomások segítségével kapcsolatba kerüljön az Istenekkel.

Szemtorna - Gyakorlatok, amiket bárhol elvégezhet

Az imával és érintéssel való gyógyítás - ami szintén egy ilyen állapot létrehozására irányult - a középkori papok és királyok kiváltságává vált. Az a középkori keresztény hit, mely szerint a betegségeket és járványokat ördögök és démonok okozzák, és az ördögűzés is - többek között - hipnotikus technikákat használt a beteg személy meggyógyítására.

relaxációs látás

A tizenötödik század vége felé aztán kezdett tért hódítani a planéták magnetikus erejébe vetett hit. Úgy gondolták, hogy mivel a világegyetemből és a bolygókból áradó mágneses erő határozza meg az ember sorsát, miáltal a betegségek és sorscsapások is - tudatállapot változtatással - magnetikus úton helyrehozhatók.

Ezeket a tudatállapot változásokat mágnesek segítségével próbálták létrehozni. Ebből az elméletből fejlesztette ki Franz Anton Mesmer osztrák orvos és csillagász az állati magnetizmusnak elnevezett tudományát. A tizennyolcadik század végére elméletének rengeteg relaxációs látás akadt.

A páciens és a gyógyító közös hitének tulajdonította - tehát lélektani okokkal magyarázta - a gyógyulásokat.

Szem-relaxációs program

A tizenkilencedik század második felében James Braid új nevet adott a módszernek. Az ógörög hüpnoszisz alvás szóról hipnózisnak nevezte el. Most már léteznek olyan gépek, melyekkel relaxációs látás lehet az agy elektromos jelzéseit, ezáltal el lehet különíteni az egyes tudatállapotokat. Relaxációs látás a következők: Beta Hrz éber állapot Alpha Hrz ernyedt állapot Theta Hrz alvás, meditáció Delta Hrz mély alvás Relaxáció Ahhoz, hogy egy megváltozott tudatállapotba kerüljünk és hogy azt tetszésünk szerint hosszabb időn át fenn tudjuk tartani, el kell sajátítanunk az ellazulás technikáját.

A relaxáció relaxációs látás egész test részekben történő ellazítása gondolati parancsok által. Ezáltal az önuralom és a nyugalom érzését érhetjük el, biztosíthatjuk a gyors regenerálódást és az energiarendszer harmonizálódását.

Bates-módszer

Ezért meg kell tanulnunk az izmok ellazításának technikáját. A gyakorlat lényege az, hogy figyelmünket - meghatározott sorrend szerint - a test egy-egy részére fordítjuk, és a testrészeket ellazítjuk.

NEM KELL GYÓGYSZER! - Látásjavító szemgyakorlatok

Relaxációs látás Alap relaxációs gyakorlat Csukd be a szemed, és lazítsd el, majd az arcodat, a fejedet, a nyakadat, a vállaidat, a karjaidat, a felsőtestedet, derekadat, a csípődet és a lábaidat is. Ez egy kis gyakorlatot relaxációs látás, érdemes a meditáció előtt párszor elvégezni. Lehet fordított sorrendben lábtól is csinálni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a rendkívül aktív szem ellazítása a legfontosabb, és utána a többi 'testrész' már könnyebben megy. A lényeg, hogy ne össze-vissza ugrálás legyen.

Segíthet az ellazulásban az alábbi vizualizációs gyakorlat: Csinálj egy aurafeltöltést.

Relaxációs látás program

Képzeld el, ahogy a fehér fény a Korona csakrádon keresztül átjárja az egész tested, és amerre végighalad, nyugalmat sugároz és segít az ellazulásban.

Ezután, ezt az állapotot kihasználva végezhetsz meditációkat, asztrális utazást, reinkarnációs meditációt, vagy csak élvezheted az ellazult állapotot. Amikor végeztél, csináld meg újra az aurafeltöltést, csak most nem a kozmikus hanem a földi energia Gyökércsakra felhasználásával, vagy csak könyvek a látás fiziológiájáról fordított sorrendben a gyakorlat elején ellazított testrészeidre, és 'ébreszd fel' azokat.