Reggeli látomás. Holnap Magazin - Deák Éva: Reggeli látomás


ha a látása hirtelen leesik

Update Látomás egy kos és egy bak küzdelméről 8 Bélsaccar király uralkodásának harmadik évében nekem, Dánielnek egy látomás jelent meg, az után, amelyet először láttam. A látomásban az Úlaj csatornánál láttam magamat. A két szarv nagy reggeli látomás, de az egyik nagyobb volt a másiknál, és a nagyobbik később nőtt ki.

Egy állat sem állhatott meg vele szemben, és nem lehetett megmenekülni tőle. Azt tette, amit akart, és felfuvalkodott.

5. látás példa

Ennek a baknak a két szeme közt egy hatalmas szarv volt. A kosnak pedig nem volt annyi ereje, hogy megálljon vele szemben. A földre terítette, megtaposta, reggeli látomás nem volt, aki a kost megmenthette volna hatalmától.

Minden tette sikerült. Egy másik szent pedig válaszolt annak, aki ezt kérdezte: Meddig tart az, reggeli látomás a mindennapi áldozatról és a szörnyű bűnről láttál?

zseblámpa kezelés

Meddig lesz kiszolgáltatva a szentély, és meddig tiporja azt a sereg? A látomás magyarázata 15 Amikor én, Dániel, ezt a látomást láttam, és reggeli látomás az értelmét, egyszer csak elém állt valaki, aki egy férfihoz hasonlított.

Update Látomás a kosról és a bakról 8 Az előző látomás után, Bélsaccar király uralkodásának harmadik évében[ a ] én, Dániel, egy reggeli látomás látomást láttam. Két szarva közül az egyik később növekedett, és hosszabb volt, mint a másik.

Akkor ezt mondta nekem: Értsd meg, emberfia, hogy a végső időről szól ez a látomás. Mert meg van szabva a vége. Szörnyű módon fog pusztítani, minden tette sikerül.

nem akarom elveszíteni a látásomat

Pusztítja az erőseket és a szentek népét. De amikor a vezérek vezére ellen támad, összetörik anélkül, hogy hozzányúlnának. Te azért zárd le ezt a látomást, mert távoli időről szól!

rövidlátás az, amikor nem lát

De azután fölkeltem, és végeztem teendőimet a király mellett. Ez az érthetetlen látomás azonban lenyűgözve tartott.

Szerző: garfy Látomás Reggel csodás volt a nap. Kinyitottam az ablakot,mert emlékszem azért zártam be mert éjszaka tombolt a vihar. Kellemes hűvös levegő áramlott a szobába. Bevágtam a kávémat, a maradékot.