Intuitív látás


szemészeti neurológiai tünetek tabletta a látás javítására

Olyan állapot megteremtésével, melyre az egész szellemi és teremtő életünket bátran ráépíthetjük. A fizikai szemmel felfogható kézzelfogható intuitív látás birodalmában történő teremtésből átlépünk a harmadik szem világába, a belső szem birodalmába, az elvontabb képességek, a megérzések az ésszerűségen intuitív látás tudás általi teremtésbe.

kapcsolat a psziché és a látás között falusi látásmód az alakformálás miatt

Megnyílunk a transzcendens birodalmak felé, az intuitív látás, intuitív tudás intuitív látás és megtaláljuk a belső válaszainkat, karizmánkat. Felismerjük életünk összefüggéseit, összekapcsolódunk a Belső Fénnyel és megnyílik a tér az AHA élmények előtt, az érzelmi intelligencia előtt és egyre inkább megnyilvánul a bölcsességünk és a hatodik érzékünk. A intuitív látás élő racionalista kilép a bal agyfélteke egyeduralmából, intuitív látás logika, értelem, észelvűség, megszokott, ellenőrzött, kontrolált világából és elkezdünk bízni, majd egyre aktívabban és tudatosabban használni a belső bölcsességünket, az intuíciónkat, a belső vezettetést.

A bennünk élő médium teremteni kezd…megtalálja saját válaszait, belső énje hangjára figyel, követi ösztöneit, intuitív látás segítségével igazi válaszokat talál a belső csöndben.

vitaminok és cseppek a látás helyreállításához látás 1 5 myopia táblázat

Kialakítjuk azt a teret, melyben tisztán érezzük, hogy ebben a határtalan bőséggel rendelkező univerzumban, minden a rendelkezésünkre áll. Ellát minket mindazzal, amire szükségünk van.

látásélesség 0 16 kövek és látás

Beindul az életerő, a teremtőerő áramlása a harmadikszem csakrában is, megteremtve azokat a lehetőségeket, eseményeket, melyekre már régen vágyunk. Megtanuljuk azokat a technikákat, melyek által bevonzódik hozzánk ebből a végtelen bőségből mindaz, amit szeretnénk.

videó a látás javításához 7 sort látok, milyen látomás

Az otthon végezhető gyakorlatok során begyakoroljuk mindezt és a intuitív látás felépített alkalmak során a létezésünk síkjain megteremtjük az életünket. A program részét képezi egy egyéni terápia is, mely segíti a személyre szabott oldódást, mélyíti a belső munkát és lehetőséget teremt intim közegben megosztani, oldódni, kérdezni és válaszokat kapni.

híres mondások a látásról látáskorrekció szemüveg és műtét nélkül

További info: namasthe.