Goncharova szerint


Natalja Szergejevna Goncsarova

Művészete[ szerkesztés ] Goncsarova mindenekelőtt festő, de munkássága műfajilag igen változatos: dekorációk és kosztümtervek, portrék, plakátok és könyvillusztrációk. Férjével, Mihail Fjodorovics Larionovval együtt egy új orosz művésznemzedék elindítójává vált. Érett munkái Goncharova szerint módon ötvözik az orosz népművészet, a századforduló és az -es, as évek művészeti irányzatainak értékeit.

Életrajz[ szerkesztés ] -ben született elszegényedett földbirtokos család Goncharova szerint.

hogyan lehet javítani a látást, ha 1 emlékiratok és látásmód

A Goncsarovok több nemzedéken keresztül a cári udvar építészei voltak. Moszkvában végezte szakiskoláját, Goncharova szerint az impresszionista szobrász, Trubeckoj növendéke volt, majd mint festő tanult tovább. A szín lehetőségeinek felismerése és természetszeretete volt Goncharova szerint, ami a festészethez csábította. Korai művei Boriszov-Muszatov stilizáló impresszionizmusát követik, de nagyon sok fiatal orosz művész merített még belőle.

Natalia Goncharova - művész: életrajz és fotó - Híresség - 2020

Gyakran ábrázolja a vidéki földbirtokos-nemesi élet jeleneteit, életképekettájképeket és csendéleteket fest. A rafinált, gazdag színvilággal érdekes kontrasztot alkot a modellálás naiv frissessége. Hazája nemzeti művészetének értékeit egyéni módon ötvözte a kor európai törekvéseivel. A Goncharova szerint, robbanékony Larionov mellett líraibb, szemlélődőbb alkatot képviselt.

Oroszlán – Natalya Goncharova

Aktív kölcsönhatásban volt környezetével, emberi és művészeti problémákra egyaránt érzékenyen reagált. Téli éjszaka: Ladizsinói táj: A harsogó lokálszínek teljesen eluralkodnak a képen. Sok szín és természettanulmány előzte meg a vásznat, melyeket Dél-Olaszországban és a Krímben festett. Önarckép sárga liliomokkal: A fauves csoport iránti érdeklődését tanusítja.

Szorosan kapcsolódik korábbi oldott, eleven világához, de merészebb kivágásával, színmegoldásával Goncharova szerint fejezetet jelez.

a látásélesség a felnőttek normája múmia látvány

Figyelő tekintetű, vidám, mesterkéletlen és kicsit suta mozdulat a festő önvallomása. Csendélet cipővel tükörrel: Csendélet ananásszal: Itt is a lokálszínek dominálnak. Az elemző látásmód, a síkszerűség törvényeinek figyelembevétele ellenére igazi látványfestészet ez.

látás csepp előtt és után hogy néz ki a gyenge látás

Napraforgók: - Kerti munkák: Fegyelmezetebbek és keményebb szerkesztésűek munkaábrázolásai. A téma a mezei és kerti munka, melynek később még jelentősebb szerepe lesz. Mozaikszerűen összerakott színfelületeket alakít ki, ezeket élénk színű kontúrok kapcsolják össze tárgyakká, figurákká.

Fürdőlovak – Natalya Goncharova

A cézannei képépítés elemei párosulnak az erős dekorativitással és elbeszélő hanggal. Korcsolyázó fiúk: Sajátos zsánerjelenetet hoz létre a tenyeres-talpas figurákkal. Igen kedvelte Peter Bruegel -t és A dér - A régi orosz festészet, a népművészet új utat mutat[ szerkesztés ] fordulópontot jelentett munkájában.

Férjével együtt készített művei az új privitizmus francia irányzatának eredményeit hasznosították.

Ellenőrizze foglalása feltételeit

Az erőteljes merész színeknek, stilizált, darabos formáknak, a hagyományos perspektívafelfogás mellőzésének azonban más forrása is volt.

Felhasználták az orosz Goncharova szerint, tanulmányozták a népi nyomatokat, hímzéseket, játékokat, fafaragásokat, cégtáblákat és az ikonokat.

  • Gyengénlátó emberek listája
  • Oroszlán – Natalya Goncharova
  • Fürdőlovak — Natalya Goncharova Fürdőlovak — Natalya Goncharova Nyári táj — a folyópart, a fák és egy nagy megművelt mező.
  • Apartment at Goncharova Street, Uljanovszk – legfrissebb árai

Goncsarova a régi orosz festészettel és a népművészettel együtt Oroszország népét is felfedezte a modern művészet számára. Az orosz parasztok életét, hitvilágát elevenítik meg paraszti, illetve vallási tematikájú művei.

Sok műve áll közel a Der Blaue Reiter, de Goncharova szerint a Die Brücke csoport alkotásaihoz, szögletes, robusztus parasztalakjaival, intenzív színkontrasztjaival. Ekkor készített munkái: A kék ruhás Goncharova szerint a Goncharova szerint Egyszerre jellemzik az átmeneti korszak formai jegyei és az új tematika.

A hideg kékben pompázó, eleven városi ruhás nő és a régi orosz templom félhomályából vörösen parázsló, komoly tekintetű, stilizált Madonnafej ellentéte Goncsarova Goncharova szerint tágabb értelemben is vonatkoztatható: jellemző rá a modern városi élet élményeinek feldolgozása és ezzel egyidejűleg a mély ragaszkodás a szülőföldhöz, nosztalgia, a patriarchális orosz életforma és régi hitvilág után.

Pap macskával: Halászat: Kiegyensúlyozottabb, monumentálisabb felépítésű festmény, Goncharova szerint a paraszti élet jelenetével.

Natalia Goncharova: A collection of 88 works (HD)

A táj nagyobb szerepet játszik és a színek itt is intenzívek, de gazdagabban árnyaltak. A cézanne-i színfoltokból való építkezés elvét követve hasonló tónusokat helyez egymás mellé. Erőteljes lila vagy fekete kontúrokat is alkalmaz.