Ellipszis nézet


Válasszon egy kijelölő eszközt: Téglalap vagy a Shift billentyűt lenyomva négyzet alakú terület kijelölésére szolgál. Ellipszis alakú kijelölő Ellipszis vagy a Shift billentyűt lenyomva kör alakú terület kijelölésére szolgál.

20 teljes látvány milyen műveletek vannak a látás szempontjából

Egysoros vagy egyoszlopos kijelölés 1 képpont széles sor vagy oszlop kijelölésére szolgál. Válassza az eszköztár kívánt kijelölési beállítását.

tölgy kéreg a látáshoz a látás helyreállítása 17-kor

Kijelölési beállítások A. Közös metszet Válassza az eszköztár kívánt peremlágyítási beállítását.

Térségválasztás

Élsimítás be- és kikapcsolása az Ellipszis alakú kijelölés eszközhöz. Lásd A kijelölés széleinek lágyítása.

A 0,5 rossz látás hogyan lehet a rövidlátást lézerrel gyógyítani

A beállítássávon válassza ki a Téglalap-kijelölő eszköz vagy az Ellipszis alakú kijelölés eszköz stílusát: Ellipszis nézet A kijelölés arányainak húzással történő meghatározását jelöli. Rögzített arány A kijelölési szélesség és magasság arányának rögzítésére szolgál.

  • Ha a bármikor elvesznél a rajzvásznon, akkor a parancssávon a gombot nyomd meg, hogy a teljes rajz látszódjék.
  • A myopia műtét veszélyes
  • Gyenge látásnév

Az arány módosításához adja meg a kívánt decimális értékeket. Ha például a magasságát kétszeresen meghaladó szélességű kijelölést kíván végrehajtani, a szélesség értékét állítsa 2-re, a magasságét pedig 1-re.

Alkalmazza az interaktív képen végzett módosításokat.

Rögzített méret Segítségével megadhatja a kijelölés pontos szélességét és magasságát. A képpontméret megadásához csak egész számokat használhat.

Megjegyzés: A képpont kpt szerinti méretmegadás mellett egyéb hosszmérték, például hüvelyk in vagy centiméter cm szerint is megadhatja a kívánt méretet.

A kijelölés segédvonalakhoz, rácsokhoz, szeletekhez vagy dokumentumszegélyekhez való igazításához alkalmazza az alábbiak egyikét: Kattintson a Nézet menü Igazítás parancsára, vagy mutasson a Nézet menü Igazítás a következőkhöz pontjára, és jelölje be az almenü kívánt beállításait. A kijelölést dokumentumkeretekhez, illetve számos Photoshop-extrához is igazíthatja; az igazítási beállításokat az Igazítás a következőkhöz menüpontban szabhatja testre.

látás 4 5 működés van-e rövidlátás az egyik szemben

A kijelöléshez hajtsa végre az alábbiak egyikét: A Téglalap-kijelölő eszköz vagy az Ellipszis alakú kijelölés eszköz húzásával jelölje ki a kívánt területet.

Kört vagy négyzetet formáló terület kijelöléséhez húzás közben nyomja le a Shift billentyűt a kijelölési alakzat megtartásához az egérgombot a Shift billentyű előtt kell felengednie.

ha a látás elveszíti fókuszát legbiztonságosabb betűtípus

Ha a kijelölést a kijelölendő terület közepéről ellipszis nézet végrehajtani, a húzás megkezdését követően nyomja le az Alt Windows vagy Option Mac OS billentyűt. Ha a kijelölési körvonal nem látható, növelje a kép nagyítását.

mi a jobb a látáshoz az őslakos ausztrália látási jellemzői

Megjegyzés: A négyszöget vagy ellipszist formáló kijelölések áthelyezéséhez a kijelölés húzással történő végrehajtását követően tartsa lenyomva az egérgombot, majd nyomja le a szóköz billentyűt, és folytassa a húzást. Ezt követően felengedheti a ellipszis nézet billentyűt, de ha a kijelölési műveletet még nem kívánja befejezni, az egérgombot tartsa lenyomva. Ehhez hasonlók.

  • A grafikon pásztázása vagy átméretezése A Mac gép Grafikonszerkesztő alkalmazásában létrehozhat vagy megnyithat grafikonokat.
  • Szemész sebész
  • Gyenge látással a vasúton